0) OnRamp #19 (ma & to ilta)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Haluat siis parantaa jaksamistasi järkevällä suorituskyvyn treenauksella? Hyvä! OnRamp-kurssin kautta pääset mukaan Koneistamon treeniporukkaan! OnRamp-kurssi eli suomalaisittain CrossFitin peruskurssi sisältää 6 x 90 min harjoitukset, joissa opetellaan huolellisesti lajin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit järjestetään maanantaisin ja torstaisin 23.10. – 9.11. klo 19:30 – 21:00. Kurssin jälkeinen treeniaika on 10.11. – 9.12.2023.

169,00 €


0) SeniorFit (60+ v, Syksy 2023)

SeniorFit on ikääntyneille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Pääroolissa ryhmän vedossa toimii uusi valmentajamme Ninni Hoskonen. Treenit järjestetään viikoittain CrossFit Koneistamolla (Kuurnankatu 35) perjantaisin klo 9:30 – 10:30, aikavälillä 6.10. – 15.12.2023, yhteensä 11 viikkoa. Senioreilla treenit keskittyvät liikkumiskyvyn ylläpitoon/kehittämiseen, jotta arki olisi mahdollisimman vaivatonta ja jaksaisit myös harrastaa ja touhuta haluamiasi asioita! Kyykkääminen, tasapainottelu ja painojen tehokas & turvallinen nostaminen ovat pääroolissa. Unohtamatta keuhkojen treenausta sykettä nostattamalla! Treeneissä on vahvasti läsnä sosiaalinen puoli: harjoitukset ovat mukavaa yhdessä tekemistä ja kavereiden kannustamista! Tervetuloa iloiseen valmennukseen!

99,00 €


1) JuniorFit (10-12 v, Syksy 2023)

JuniorFit on lapsille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Pääroolissa ryhmän vedossa toimii uusi valmentajamme Ninni Hoskonen. Treenit järjestetään viikoittain CrossFit Koneistamolla sunnuntaisin klo 14:00 – 15:00, aikavälillä 8.10. – 17.12.2023, yhteensä 11 viikkoa. 10-12-vuotiailla treenit sisältävät jo paljon CrossFit-urheilun elementtejä: harjoitellaan oikeaoppista nostotekniikkaa kahvakuulilla / tekniikkatangoilla, kehitetään voimaa kehonpainoliikkeillä ja nostetaan sykettä mielekkäillä tavoilla. Harjoittelu kehittää lapsen liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Harjoitukset tehdään usein pareittain tai joukkueissa. Lapsen huoltaja voi halutessaan osallistua treeniin mukaan lapsen avustajana. Vanhempi/huoltaja voi ostaa tuotteen kirjautuen sisään / rekisteröityen käyttäen omia henkilötietojaan. Mikäli haluat kaksi lastasi samaan ryhmään, laita sähköpostia Hegelle (hege@crossfitkoneistamo.fi). Tervetuloa iloiseen valmennukseen!

99,00 €


1) JuniorFit (4-6 v, Syksy 2023)

JuniorFit on lapsille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Pääroolissa ryhmän vedossa toimii uusi valmentajamme Ninni Hoskonen. Treenit järjestetään viikoittain CrossFit Koneistamolla sunnuntaisin klo 12:00 – 13:00, aikavälillä 8.10. – 17.12.2023, yhteensä 11 viikkoa. 4-6-vuotiailla treenit rakentuvat leikkimisen ja pelien ympärille. Lapsille opetetaan tärkeitä liikunnallisia taitoja kuten tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota, liikkuvuutta ja myös voiman tuottoa. Sosiaalinen puoli ja yhteistyötaidot kehittyvät myös. Lapsen huoltaja voi halutessaan osallistua treeniin mukaan lapsen avustajana. Vanhempi/huoltaja voi ostaa tuotteen kirjautuen sisään / rekisteröityen käyttäen omia henkilötietojaan. Mikäli haluat kaksi lastasi samaan ryhmään, laita sähköpostia Hegelle (hege@crossfitkoneistamo.fi). Tervetuloa iloiseen valmennukseen!

99,00 €


1) JuniorFit (7-9 v, Syksy 2023)

JuniorFit on lapsille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Pääroolissa ryhmän vedossa toimii uusi valmentajamme Ninni Hoskonen. Treenit järjestetään viikoittain CrossFit Koneistamolla sunnuntaisin klo 13:00 – 14:00, aikavälillä 8.10. – 17.12.2023, yhteensä 11 viikkoa. 7-9-vuotiailla treenit rakentuvat suurelta osin leikkimisen ja pelien ympärille. Lapsille opetetaan tärkeitä liikunnallisia taitoja kuten tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota, liikkuvuutta ja myös voiman tuottoa. Treeneissä on mukana myös CrossFit-liikkeitä mm. kehonpainolla, kahvakuulilla ja ergometreillä. Treenit tehdään usein parin kanssa tai joukkueissa. Lapsen huoltaja voi halutessaan osallistua treeniin mukaan lapsen avustajana. Vanhempi/huoltaja voi ostaa tuotteen kirjautuen sisään / rekisteröityen käyttäen omia henkilötietojaan. Mikäli haluat kaksi lastasi samaan ryhmään, laita sähköpostia Hegelle (hege@crossfitkoneistamo.fi). Tervetuloa iloiseen valmennukseen!

99,00 €


1) Keskiviikon painonnostovalmennus (EI-JÄSEN, loppusyksy 2023)

Mitä? Valmennus keskittyy lajiin nimeltä Olympic Weightlifting, joka koostuu kahdesta eri nostomuodosta: tempauksesta (snatch) ja työnnöstä (clean & jerk). Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta, tekniikkaa ja voimaa kyseisissä liikkeissä. Pääliikkeiden lisäksi treenaamme kattavasti erilaisia apuliikkeitä, joilla kehitetään nostojen eri osa-alueiden tekniikkaa/voimaa. Viikoittaisen yhteisen harjoituksen lisäksi valmennukseen sisältyy treeniohjelma, jossa treenataan painonnostoa omatoimisesti kerran viikossa. Kenelle? Valmennus on tarkoitettu Sinulle, jos haluat nostotekniikastasi toistettavamman ja kiivetä kohti isompia painoja. Milloin? Painonnostovalmennus toteutetaan pienryhmässä, joka kokoontuu Moottoriin nostamaan yhdessä keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:45 aikavälillä 25.10. – 20.12.2023. HUOM: 6.12. ei treenejä. Sen sijaan sen viikon treenit järjestetään ti 5.12. klo 17:30. Tämä tuote on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole Koneistamon jäseniä.

129,00 €


1) Keskiviikon painonnostovalmennus (KONEISTAMON JÄSEN, loppusyksy 2023)

Mitä? Valmennus keskittyy lajiin nimeltä Olympic Weightlifting, joka koostuu kahdesta eri nostomuodosta: tempauksesta (snatch) ja työnnöstä (clean & jerk). Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta, tekniikkaa ja voimaa kyseisissä liikkeissä. Pääliikkeiden lisäksi treenaamme kattavasti erilaisia apuliikkeitä, joilla kehitetään nostojen eri osa-alueiden tekniikkaa/voimaa. Viikoittaisen yhteisen harjoituksen lisäksi valmennukseen sisältyy treeniohjelma, jossa treenataan painonnostoa omatoimisesti kerran viikossa. Kenelle? Valmennus on tarkoitettu Sinulle, jos haluat nostotekniikastasi toistettavamman ja kiivetä kohti isompia painoja. Milloin? Painonnostovalmennus toteutetaan pienryhmässä, joka kokoontuu Moottoriin nostamaan yhdessä keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:45 aikavälillä 25.10. – 20.12.2023. HUOM: 6.12. ei treenejä. Sen sijaan sen viikon treenit ovat ti 5.12. klo 17:30. Olet oikeutettu tähän tuotteeseen, jos sinulla on voimassa 1-12 kk jäsenyys CrossFit K

69,00 €


1) Maanantain painonnostovalmennus (EI-JÄSEN, loppusyksy 2023)

Mitä? Valmennus keskittyy lajiin nimeltä Olympic Weightlifting, joka koostuu kahdesta eri nostomuodosta: tempauksesta (snatch) ja työnnöstä (clean & jerk). Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta, tekniikkaa ja voimaa kyseisissä liikkeissä. Pääliikkeiden lisäksi treenaamme kattavasti erilaisia apuliikkeitä, joilla kehitetään nostojen eri osa-alueiden tekniikkaa/voimaa. Viikoittaisen yhteisen harjoituksen lisäksi valmennukseen sisältyy treeniohjelma, jossa treenataan painonnostoa omatoimisesti kerran viikossa. Kenelle? Valmennus on tarkoitettu Sinulle, jos haluat nostotekniikastasi toistettavamman ja kiivetä kohti isompia painoja. Milloin? Painonnostovalmennus toteutetaan pienryhmässä, joka kokoontuu Moottoriin nostamaan yhdessä maanantaisin klo 16:30 – 17:45 aikavälillä 22.10. – 18.12.2023. Tämä tuote on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole Koneistamon jäseniä.

129,00 €


1) Maanantain painonnostovalmennus (KONEISTAMON JÄSEN, loppusyksy 2023)

Mitä? Valmennus keskittyy lajiin nimeltä Olympic Weightlifting, joka koostuu kahdesta eri nostomuodosta: tempauksesta (snatch) ja työnnöstä (clean & jerk). Tavoitteena on kehittää liikkuvuutta, tekniikkaa ja voimaa kyseisissä liikkeissä. Pääliikkeiden lisäksi treenaamme kattavasti erilaisia apuliikkeitä, joilla kehitetään nostojen eri osa-alueiden tekniikkaa/voimaa. Viikoittaisen yhteisen harjoituksen lisäksi valmennukseen sisältyy treeniohjelma, jossa treenataan painonnostoa omatoimisesti kerran viikossa. Kenelle? Valmennus on tarkoitettu Sinulle, jos haluat nostotekniikastasi toistettavamman ja kiivetä kohti isompia painoja. Milloin? Painonnostovalmennus toteutetaan pienryhmässä, joka kokoontuu Moottoriin nostamaan yhdessä maanantaisin klo 16:30 – 17:45 aikavälillä 23.10. – 18.12.2023. Olet oikeutettu tähän tuotteeseen, jos sinulla on voimassa 1-12 kk jäsenyys CrossFit Koneistamolle.

69,00 €


2) 12 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

79,00 €


2) 3 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 3 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

89,00 €


2) 6 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 6 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

499,00 €


3) 12 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 12 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

899,00 €


4) 10-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 10-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 10 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

99,00 €


5) 5-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 5-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 5 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

59,00 €


6) Opiskelijajäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Pyydämme esittämään voimassaolevan opiskelijakortin kulkulätkän luovutuksen yhteydessä.

69,00 €


7) Kertakäynti + Koneistamon vaate

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Lisäksi saat valita Koneistamon vaatehyllystä yhden seuraavista: T-paita / lippis / pipo. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

25,00 €


8) Kertakäynti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

15,00 €


9) 1 kk määräaikainen jäsenyys

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 1 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti.

99,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta.

69,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys opiskelijalle (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta. Kulkulätkän luovutuksen yhteydessä tarkistamme voimassaolevan opiskelijakortin.

59,00 €


Privaatti OnRamp kahdelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kahdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

299,00 €


Privaatti OnRamp kolmelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kolmelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

269,00 €


Privaatti OnRamp yhdelle

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp yhdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voit sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on sinuun yhteydessä ostettuasi kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

369,00 €


Yksilövalmennus (3×75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

219,00 €


Yksilövalmennus (75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

79,00 €