0) KesäMALTTI (perjantai, 2023)

Koneistamon MALTTI-ryhmässä treenataan teknisesti mutkatonta CrossFittiä. Voit osallistua treeneihin ilman aiempaa kokemusta CrossFitistä. Tämä tuote oikeuttaa käymään perjantain treeneissä klo 16:30-17:30. Kesäkauden treenit järjestetään 9.6. – 11.8.2023. Yhteistreenien lisäksi ryhmän jäsenet saavat WhatsApp-ryhmään viikoittain liikunnallisen kotitehtävän, kestoltaan 10-20 min. Miksi MALTTI-ryhmään? Mikäli haluaisit harrastaa CrossFittiä säännöllisesti, mutta teknisesti kimurantit tempaukset ja kehonpaino vimpautukset vielä toistaiseksi aiheuttavat kuumotusta, voit lähteä harjoittelemaan hauskasti ja tehokkaasti MALTTI-ryhmässä! Tässä ryhmässä treenataan hyvällä sykkeellä ja ylimääräiset tilpehöörit on jätetty pois. Luvassa tuloksellista voima-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoittelua.

119,00 €


0) OnRamp #13 (ma & to ilta)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Haluat siis parantaa jaksamistasi järkevällä suorituskyvyn treenauksella? Hyvä! OnRamp-kurssin kautta pääset mukaan Koneistamon treeniporukkaan! OnRamp-kurssi eli suomalaisittain CrossFitin peruskurssi sisältää 6 x 90 min harjoitukset, joissa opetellaan huolellisesti lajin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis. Tämän kurssin treenit järjestetään maanantaisin ja torstaisin 26.6. – 13.7. klo 19:30 – 21:00. Kurssin jälkeinen treeniaika on 14.7. – 14.8.2023.

169,00 €


1) 12 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

79,00 €


1) 6 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 6 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

499,00 €


2) 3 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 3 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

89,00 €


3) 12 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 12 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

899,00 €


4) 10-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 10-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 10 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

99,00 €


5) 5-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 5-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 5 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

59,00 €


6) Opiskelijajäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Pyydämme esittämään voimassaolevan opiskelijakortin kulkulätkän luovutuksen yhteydessä.

69,00 €


7) Kertakäynti + Koneistamon vaate

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Lisäksi saat valita Koneistamon vaatehyllystä yhden seuraavista: T-paita / lippis / pipo. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

25,00 €


8) Kertakäynti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

15,00 €


9) 1 kk määräaikainen jäsenyys

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 1 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti.

99,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta.

69,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys opiskelijalle (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta. Kulkulätkän luovutuksen yhteydessä tarkistamme voimassaolevan opiskelijakortin.

59,00 €


Privaatti OnRamp kahdelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kahdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

299,00 €


Privaatti OnRamp kolmelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kolmelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

269,00 €


Privaatti OnRamp yhdelle

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp yhdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voit sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on sinuun yhteydessä ostettuasi kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

369,00 €


Yksilövalmennus (3×75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

219,00 €


Yksilövalmennus (75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

79,00 €