0) OnRamp #27 (ma & to ilta)

Lisää puhtia elämään!? 🙂 Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Haluat siis parantaa kondistasi järkevällä suorituskyvyn treenauksella? Hyvä! OnRamp-kurssin kautta pääset mukaan Koneistamon treeniporukkaan! OnRamp-kurssi eli suomalaisittain CrossFitin peruskurssi sisältää 6 x 90 min harjoitukset, joissa opetellaan huolellisesti lajin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit järjestetään maanantaisin ja torstaisin 13.5. – 30.5. klo 19:30 – 21:00. Kurssin jälkeinen treeniaika on 31.5. – 30.6.2024.

179,00 €


0) OnRamp #28 (ma & to ilta)

Vietä urheilullinen kesä! Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Haluat siis parantaa kondistasi järkevällä suorituskyvyn treenauksella? Hyvä! OnRamp-kurssin kautta pääset mukaan Koneistamon treeniporukkaan! OnRamp-kurssi eli suomalaisittain CrossFitin peruskurssi sisältää 6 x 90 min harjoitukset, joissa opetellaan huolellisesti lajin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit järjestetään maanantaisin ja torstaisin 3.6. – 20.6. klo 19:30 – 21:00. Kurssin jälkeinen treeniaika on 21.6. – 20.7.2024.

179,00 €


1) EEPPINEN LASETUS #3 (Harrastesarja)

EEPPINEN LASETUS #3 -salikisat Koneistamon nykyisille jäsenille järjestetään LA 25.5. Tämä tuote oikeuttaa molempien parien osallistumisen kisaan ja ruokailuun Amarillossa kisan jälkeen. Vain toinen pareista ostaa tämän tuotteen. HETI OSTON JÄLKEEN ILMOITA HEGELLE SÄHKÖPOSTILLA (hege@crossfitkoneistamo.fi) JOUKKEENNE MOLEMPIEN OSALLISTUJIEN ETU- JA SUKUNIMI. Karkea aikataulu: Kisat Koneistamolla klo 9-15 Syönti Amarillossa seisovasta pöydästä klo 17 –> Kilpailu järjestetään parikisana. Tarjolla on kaksi sarjaa: harrastesarja ja kilpasarja. Ilmoittaudu teidän parille sopivampaan sarjaan kunto- ja taitotasonne mukaisesti. Pari voi olla MM, NN tai MN, sarjoja ei ole jaettu sukupuolittain. Harrastesarjan vaatimukset: -käyt säännöllisesti WODeilla / olet käynyt OnRamp-kurssin -tykkäät haastaa itseäsi kovalla treenillä! -voimassaoleva jäsenyys Koneistamolle

40,00 €


1) EEPPINEN LASETUS #3 (Kilpasarja)

EEPPINEN LASETUS #3 -salikisat Koneistamon nykyisille jäsenille järjestetään LA 25.5. Tämä tuote oikeuttaa molempien parien osallistumisen kisaan ja ruokailuun Amarillossa kisan jälkeen. Vain toinen pareista ostaa tämän tuotteen. HETI OSTON JÄLKEEN ILMOITA HEGELLE SÄHKÖPOSTILLA (hege@crossfitkoneistamo.fi) JOUKKEENNE MOLEMPIEN OSALLISTUJIEN ETU- JA SUKUNIMI. Karkea aikataulu: Kisat Koneistamolla klo 9-15 Syönti Amarillossa seisovasta pöydästä klo 17 –> Kilpailu järjestetään parikisana. Tarjolla on kaksi sarjaa: harrastesarja ja kilpasarja. Ilmoittaudu teidän parille sopivampaan sarjaan kunto- ja taitotasonne mukaisesti. Pari voi olla MM, NN tai MN, sarjoja ei ole jaettu sukupuolittain. Kilpasarjan vaatimukset: -60/40 kg tempaus -5 leuanvetoa ilman kuminauhoja (strict tai kipping, kumpi vain) -5 toes-to-baria putkeen -voimassaoleva jäsenyys Koneistamolle

40,00 €


1) Voimistelukurssi (Loppukevät 2024)

Tällä kurssilla syvennytään CrossFitissä esiintyviin voimisteluliikkeisiin ja harjoitellaan kullekin henkilölle sopivan tasoisia progressioita, joilla opetella ja kehittää liikettä. Ryhmän vedosta vastaa Henri (Hege) Heiskanen. Treenit järjestetään maanantaisin klo 16:30 – 17:45 aikavälillä 29.4. – 3.6. : yhteensä 6 kertaa. Yhteistreenin lisäksi osallistujat saavat Whatsapp-ryhmään viikoittaisen lisätreenin video-ohjeistuksella. Saat hyviä työkaluja treenata haluamiasi taitoja myöhemminkin. Viikoittain harjoitellaan 2-3 eri liikettä. Aiheita kurssilla ovat: Toes-to-bar, Kipping pull-up, Butterfly pull-up, Bar muscle-up, Ring muscle-up, Kipping HSPU, Handstand walk, Double under, Crossover. Tervetuloa mukaan!

79,00 €


2) 12 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

85,00 €


2) 3 kk jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 3 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

95,00 €


2) 6 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 6 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

499,00 €


3) 12 kk määräaikainen jäsenyys kertamaksulla

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa 12 kk ja päättyy sitten automaattisesti.

899,00 €


4) 10-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 10-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 10 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

105,00 €


5) 5-kortti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. 5-kortti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä 5 kertaa. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

65,00 €


6) Opiskelijajäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Pyydämme esittämään voimassaolevan opiskelijakortin sähköpostitse.

75,00 €


7) Kertakäynti + Koneistamon vaate

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Jos tulet WODille, varaa paikka tunnille nettisivujen Ajanvaraus-osiosta. Lisäksi saat valita Koneistamon vaatehyllystä yhden seuraavista: T-paita / lippis / pipo. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

25,00 €


8) Kertakäynti

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Kertakäynti oikeuttaa käymään Koneistamon WODilla tai omatoimitreenillä yhden kerran. Saat oston yhteydessä PIN-koodin, jolla pääset Koneistamolle sisään klo 5-23. Jos tulet WODille, varaa paikka tunnille nettisivujen Ajanvaraus-osiosta. Tuote on voimassa 1 kk ostopäivästä.

15,00 €


9) 1 kk määräaikainen jäsenyys

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa rajattomaan treeniaikaan Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja omatoimitiloissa. Jäsenyys on 1 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti.

105,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta.

75,00 €


9) 12 kk Open Gym -jäsenyys opiskelijalle (hinta per kk)

Henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta CrossFitin harrastamisesta. Oikeuttaa vuoden treeniaikaan Koneistamon omatoimitiloissa. Jäsenyys on 12 kk voimassa määräaikaisena, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voit treenata kaikissa CrossFit Koneistamon tiloissa, kunhan tilassa ei ole Koneistamon ohjattua treenituntia tai muuta tilavarausta. Pyydämme esittämään voimassaolevan opiskelijakortin sähköpostitse.

65,00 €


Privaatti OnRamp kahdelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kahdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

299,00 €


Privaatti OnRamp kolmelle (yhden henkilön osuus)

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp kolmelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääsette turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen osallistujilla on käytössä 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voitte sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on teihin yhteydessä ostettuanne kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

269,00 €


Privaatti OnRamp yhdelle

Tervetuloa harrastamaan CrossFittiä! Priva OnRamp yhdelle sisältää 6 x 75 min harjoitukset, joissa opetellaan CrossFitin tekniikat ja totutetaan kehoa ja mieltä CrossFit-tyyliseen, reipastahtiseen harjoitteluun. Näin pääset turvallisesti mukaan lajin pariin. Kuuden treenikerran jälkeen sinulla on käytössäsi 1 kk vapaata treeniaikaa Koneistamon ohjatuilla tunneilla ja Koneistamon T-paita / lippis / pipo. Tämän kurssin treenit voit sopia yksilöllisesti valmentajan kanssa. Valmentaja on sinuun yhteydessä ostettuasi kurssin. Kurssin jälkeinen 1kk treeniaika alkaa seuraavasta päivästä viimeisen kurssitunnin jälkeen.

369,00 €


Yksilövalmennus (3×75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

219,00 €


Yksilövalmennus (75 min)

Jos tarvitset yksilöllistä valmennusta, se onnistuu Koneistamolla! Tarvitsetko apua tekniikoiden harjoittelussa? Onko sinulla liikerajoituksia tai kipuja, jotka häiritsevät harjoitteluasi? Tai kenties joku yksilöllinen tavoite, jota varten kaipaat kohdennettua treeniohjelmaa? Ostettuasi tuotteen Koneistamon valmentaja on sinuun yhteydessä. Kartoitetaan tilanteesi viestitse tai puhelimitse. Näin tiedämme, kuka Koneistamon valmentajista on sinulle sopivin. Ja sitten aletaan hommiin!

79,00 €